Voorwaarden


*Bij bestelling gaat de koper akkoord met de voorwaarden.

* Brocanterie Jet en Doortje is alleen op internet te vinden, er is dus geen winkel aan verbonden.

* de prijzen en informatie staan bij de artikelen, ik probeer zo goed mogelijk een artikel te beschrijven. De prijzen die vermeld staan zijn exclusief verzendkosten. U kunt op de foto\\\\\\\'s klikken voor een eventuele grotere afbeelding.

* Als u een artikel wilt bestellen kunt u klikken op CONTACT

- daar kunt u het artikelnummer en omschrijving noteren van het artikel dat u graag wilt ontvangen. U krijgt van mij een bevestigingsmail met mijn gegevens en het totaal bedrag. De betaling dient vooraf plaats te vinden, bij verzending of contant bij ophalen.
Ik reserveer de artikelen 7 dagen, mocht ik binnen deze 7 dagen niets vernomen hebben, ben ik helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren.

- Zodra ik het geld ontvangen heb zal ik het pakketje –zo goed mogelijk verpakt- binnen 5 dagen verzenden via tnt. Op de dag van verzending stuur ik een berichtje, dat het in aantocht is.

* De verzendkosten voor pakketjes zijn: 0-10kg 6,75 / 10-30 kg 12,95 www.tnt.nl

* Ook kunt u de pakketjes verzekerd laten verzenden, als u dit wilt, zou u dit dan wel aan willen geven bij de bestelling? ( kijk voor meer informatie ook op de site van tnt)

* Pakketjes die door de brievenbus kunnen gaan op gewicht tot een max. van 2,64.

* Brocanterie Jet en Doortje is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadiging van verzonden artikelen.
- Ook kunt u de artikelen op afspraak halen uit Assen.

* ruilen/retour zenden:
Mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen artikelen, dan is het mogelijk om dit binnen 7 dagen op eigen kosten aan ons retour te zenden, hiervoor dient er dan wel eerst een mail gestuurd te worden naar h.westrik@home.nl. U krijgt van ons dan een bevestigingsmail. Het aankoopbedrag (hierbij de verzenkosten niet inbegrepen) van het gekochte artikel zal, na ontvangst van de retourzending, zo snel mogelijk worden terug gestort. Natuurlijk mogen de artikelen dan niet beschadigd zijn of gebruikers sporen hebben.

*persoonsgegevens:
Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, en niet aan derden verstrekt.